Home / Sudanese webcam / Aksi sexs datin malay

Aksi sexs datin malay half life 2 nocd updating steam

Aku kata aku memang nak ada gf tapi tak ada yang sangkut. Aku pun secara bergurau mengatakan aku nak orang yang macam dia. Bertambah lebar senyum Susan dan dia mencubit manja pehaku. Untuk tunjuk baik, aku pun minta diri untuk pulang ke pejabat sebab dah lama di situ. Susan kata jangan risau sebab dia boss so tak ada yang nak marah. Susan tiba-tiba merapatkan dirinya padaku dan tangannya mengusap-usap pehaku. Susan dengan manja bertanya samada aku marah kalau dia sentuh aku. Susan kata dia minat kat aku walaupun aku masih muda dan nak bermesra dengan aku sebab dia tak puas dengan suaminya yang sibuk dan jarang ada dirumah. Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss. Aku terus selesaikan pakaian aku dan terus keluar untuk ke pejabat tanah. Az (nama timangan Hazlina) aku dapat tau bahawa suaminya sudah pon berkahwin empat. Sekejap saja zakar Faris mula menegang dan mengeras.

Susan berbual mesra denganku hingga aku rasa comfortable. Separuh zakarnya dalam mulutku dan aku mainkan lidahku di serata batang zakar Faris yang didalm mulut ku. Tapi pagi itu, bukan ke bilik air tujuannya aku menghisap zakar Faris.

Dia hanya berseluar pendek yang amat pendek dan bersinglet. Aku rapatkan mulutku ke kepala zakar Faris dan menjilatnya. Itulah antara aktiviti ku diwaktu pagi setiap hari.

Terserlah susuk tubuhnya yang menggiurkan dan putih melepak itu. Susan tersenyum dan mempersilakan aku duduk sambil bertanya aku nak minum apa. Aku larikan lidahku disekeliling takuk kepala zakar Faris. Samada untuk mengejutkan Faris bangun setiap hari untuk bekerja ataupun untuk menyambung lagi aktiviti pada malam sebelumnya.

Dia bertanya latarbelakangku dan tanya samada aku dah ada girlfriend. Sebenarnya dalam hati memang aku nak sangat main dengan Az malam nih tapi apa boleh buat bini ada. Aku keluarkan dan aku masukkan semula dalam mulut ku.

Aku kata aku masih solo tapi Susan mengusik takkan lelaki handsome macam aku tak ada girlfriend. Aku pun bodeklah kata sebab dia bijak, cantik, menarik dan sexy.

399 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*